»
S
I
D
E
B
A
R
«
Husmanskost!
March 18th, 2013 by admin

Min farmor gör den godaste maten jag smakat, hon brukade jobba som lärare för hemkunskapslärare. Därför vet hon verkligen hur man tillagar god husmanskost. Jag ser alltid fram emot att äta hos henne, hon gör en aldrig besviken. Även om det bara är en enkel omelett som tar ungefär 10 minuter för henne att göra så kommer det garanterat att vara den godaste omelett som man någonsin har ätit. Vid en högtid så tillagade hon anka, jag tror aldrig jag smakat något så ljuvligt som den rätten. Man blir nästan ledsen då man aldrig kommer smaka något så gott igen. Det känns inte som det finns så många restauranger som gör riktigt god husmanskost, jag kommer på en. Fb sea som ligger vid Finnboda hamn har riktigt god husmanskost, exempelvis köttbullar och rårörda lingon. Jag önskar det fanns fler sådana restauranger.


Leave a Reply